مقالات

جدیدترین متدهای ساخت پارکت لمینت

جدیدترین متدهای ساخت پارکت لمینت

پارکت لمینت شکلی جدید از پارکت چوبی است که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. تفاوت‌هایی نیز بین این دو وجود دارد که از جمله آن می‌توان به مواد تشکیل‌دهنده هر دو پارکت، اشاره کرد. در واقع، لایه‌های تشکیل‌دهنده پارکت لیمنت از مواد کارخانه‌ای است درحالی‌که در پارکت چوبی، لایه‌ها از چوب طبیعی تشکیل شده‌اند. استحکامی که پارکت لمینت در مقایسه با پارکت چوبی دارد بسیار بیشتر است؛ ازاین‌رو کاربردهای آن فراتر از پارکت چوبی است. ما در این مطلب، قصد داریم به بررسی جدیدترین متدهای ساخت پارکت لمینت بپردازیم، پس تا پایان همراه ما باشید.

بررسی متدهای ساخت پارکت لمینت

بهترین پارکت لمینت

پارکت لمینت، در شرکت‌های مختلفی اعم از ایرانی و دیگر کشورها ساخته می‌شود. همه شرکت‌های تولیدی، سبک واحدی برای تولید این محصول به کار می‌برند. آنچه مهم است، دقت و زمان لازم برای ساخت پارکت لمینت، به‌منظور برخورداری از طول عمر بالا است. کیفیت پایین در بعضی از پارکت‌های لمینت، ناشی از همین دقت پایین و صرف زمان کمتر در ساخت پارکت است. درواقع، تولید پارکت بر اساس دقت و زمان بیشتر، سبب تولید محصول باکیفیت‌تری می‌شود. تولید پارکت لمینت به دو شیوه زیر انجام می‌شود:

DPL یا فشار مستقیم

پارکت لمینت از چندین لایه تشکیل شده است که در روش DPL تمامی این لایه‌ها براثر فشار و گرمای لازم به یکدیگر متصل می‌شوند و یک‌لایه تک و کامل را تشکیل می‌دهند.

برای مشاهده و خرید محصولات پارکت آلتون روی لینک روبرو کلیک کنید: خرید پارکت لمینت آلتون

HPL یا فشار زیاد

در روش HPL ، در ابتدا تعدادی از لایه‌ها بر اثر فشار واردشده به یکدیگر می‌چسبند و در مراحل بعدی نیز این لایه‌های چسبیده شده به دیگر لایه‌ها متصل می‌شوند. این فشاری که به لایه‌ها وارد می‌شود باید آن‌قدر زیاد باشد که موجب طول عمر بالای پارکت لمینت شود.

سازندگان پارکت لمینت، آن را در قطعاتی با اندازه‌های مختلف می‌سازند که تایل نام دارد. برای در کنار هم قرار گرفتن قطعات پارکت، ضرورتی ندارد که چسب یا مواد دیگری به‌کاربرده شود بلکه قطعات به یکدیگر متصل می‌شوند.

بررسی لایه‌های تشکیل‌دهنده پارکت لمینت

ساخت پارکت لمینت

به‌طورمعمول، پارکت لمینت از چندین لایه تشکیل شده است که مراحل تولید هرکدام در کارخانه صورت می‌گیرد. تعریف هرکدام از این لایه‌ها به شرح زیر است:

لایه زیرین: جنس این لایه از پلاستیک ملامینه ساخته شده است و جایگاه آن در زیر پارکت است تا به ترازبندی و عدم رطوبت رسی پارکت کمک کند. ممکن است در ساختار بعضی از پارکت‌ها فوم به‌کاررفته باشد که این موجب کاهش سروصدا می‌شود، با وجود فوم در ساختار پارکت، دیگر نیازی به لایه زیرین نیست.

لایه مرکزی: مواد تشکیل‌دهنده لایه مرکزی شامل خرده چوب و رزین و موم است که به آن‌ها فشار و گرمای زیادی وارد می‌شود. در اثر این فرآیند یک‌تخته ساخته می‌شود که چگالی بالایی دارد و با عنوان HDF از آن یاد می‌شود. ممکن است در لایه مرکزی از تخته فیبر که چگالی متوسطی دارد و یا همان MDF استفاده شود که به‌مراتب سبب پایین آمدن کیفیت پارکت لمینت می‌شود. لایه مرکزی در پارکت لیمنت، نقش مهمی را ایفا می‌کند، لذا بسیار ضروری است که از ماده باکیفیتی ساخته شده باشد.

لایه تزئینی: به‌منظور زیباسازی پارکت، بعد از تشکیل لایه مرکزی، چاپ دیجیتال به‌صورت سه‌بعدی روی آن انجام می‌شود. طرح‌هایی که روی پارکت چاپ می‌شود بسیار متنوع است از تصاویر برگ و چمن گرفته تا طرح‌هایی شبیه به سنگ، چوب و … همگی نیاز هر سلیقه‌ای را برآورده خواهد کرد.

لایه رویی: لایه رویی سبب شفافیت پارکت می‌شود و ملامین و اکسید آلومینیوم موجود در این لایه از تأثیرگذاری اشعه فرابنفش جلوگیری می‌کند. تابش اشعه فرابنفش موجب از دست رفتن رنگ واقعی پارکت می‌شود و وجود این دو ماده برای حفاظت و عمر بالای پارکت از اهمیت بالایی برخوردار است.

برای مشاهده و خرید محصولات پارکت فندی روی لینک روبرو کلیک کنید: خرید پارکت لمینت فندی

طریقه نگهداری از پارکت لمینت

مراحل ساخت پارکت لمینت

به‌منظور افزایش طول عمر پارکت لمینت، نیاز است در حفظ و نگهداری آن کوشا بود. تفاوتی ندارد که پارکت به‌کار رفته بی‌کیفیت باشد یا باکیفیت، درهرصورت لازم است اقدامات لازم برای هرچه سالم ماندن آن، صورت گیرد. حال، نگهداری از این مدل کف‌پوش، مراحلی دارد که در زیر به آن اشاره کردیم:

  • به‌محض دیده شدن گردوغبار روی پارکت، باید اقدام به پاک‌سازی کنید. عدم انجام این کار، نظافت را با مشکل روبرو می‌کند و موجب ایجاد خش روی پارکت می‌شود.
  • به‌منظورپاک‌سازی پارکت از گردوغبار، بهتر است از جاروبرقی‌های دارای نازل که مختص کف‌پوش طراحی شده است، استفاده شود. در صورت در دسترس نبودن این مدل جاروبرقی، باید از فرچه نرم جاروبرقی، برای این کار استفاده کرد.
  • به‌منظور تمیز ماندن پارکت‌های دم دراستفاده از پادری ضروری است.
  • چنانچه احساس کردید پارکت لمینت نیاز به شستشو دارد، می‌توانید این کار را با استفاده از یک تی، سطل آب و مقداری شوینده انجام دهید. به‌محض شستشوی پارکت، باید آب‌های اضافه روی پارکت، خشک شود تا به کف‌پوش آسیبی وارد نشود.

مزایای استفاده از پارکت لمینت

خرید پارکت لمینت

  • پارکت لمینت در تنوع بالایی تولید می‌شود.
  • نصب پارکت به‌راحتی انجام می‌شود و هزینه زیادی را در برندارد.
  • خرید پارکت لمینت به نسبت نصب سرامیک، هزینه کمتری را در بردارد و راحت‌تر هم نصب می‌شود.
  • چنانچه نیاز باشد پارکت نصب‌شده به مکانی دیگر منتقل شود، این کار قابل انجام است.
  • پارکت لمینت بسیار محکم است و با نصب آن می‌توان دنیای طبیعت را در محل نصب، مشاهده کرد.
  • پوشش دهی کف زمین با استفاده از پارکت لمینت، برای کودکان و افراد کهن‌سال گزینه مناسب‌تری است.
  • استفاده از پارکت لمینت به‌منظور عایق سرما و صدا، ایده‌آل به نظر می‌رسد.

مشاهده و خرید محصولات پارکت کویین فلور: خرید پارکت لمینت کویین فلور

سخن پایانی

این روزها شاهد پیشرفت‌های زیادی درزمینهٔ ساخت‌وساز هستیم و با قدم گذاشتن به ساختمان‌های تازه‌ساز، روحیه تازه‌ای می‌گیریم. استفاده از پارکت‌های چوبی چندین سال است که مرسوم شده است ولی پارکت‌های لمینت به دلیل طول عمر بالاتر، جایگزین پارکت‌های چوبی شده‌اند. در این مطلب سعی بر آن داشتیم که به بررسی متدهای جدید ساخت پارکت لمینت بپردازیم و از مواد تشکیل‌دهنده آن نیز، سخنی به میان آوردیم. چنانچه قصد دارید منزل، اداره یا مکان موردنظر خود را به طرح‌های زیبای پارکت لمینت مزین کنید می‌توانید به سایت داکوکو مراجعه کنید. داکوکو دربردارنده بهترین برندهای داخل و خارج در زمینه دکوراسیون داخلی است.

 

همچنین بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *